Welkom

'Zingen gaat over balans. Zij vindt in haar lessen de perfecte balans tussen het zijn van een kritische spiegel, een veilig vangnet, een stimulator en een beschermer. Daarbij kijkt ze naar het individu en voorziet ze de student van een bij hem/ haar passende aanpak, want niet iedereen heeft hetzelfde nodig en dat snapt zij.'

Lilian Farahani, sopraan en oud- studente van Marjan

Lees meer


Laatste nieuws en huidige activiteiten

Jurylid PCC 2019

Heel erg leuk om jurylid te mogen zijn tijdens het Prinses Christina Concours ( P.C.C.) op 8-9-10 februari 2019 in Maastricht!

Werken aan The University of Leeds in febr. 2019

Van maandag 11 febr. tot vrijdag 15 febr. 2019 mag ik opnieuw gaan lesgeven op de Universiteit van Leeds aan de studenten van de klassieke vocale afdeling.Ik geef er o.a een openbare masterclass op woensdag 13 februari samen met pianist Daniel Gordon in de prachtige concertzaal Clothworkers Concert Hall. Iets om enorm naar uit te kijken.Ik voel me vereerd en blij dat ik opnieuw ben uitgenodigd om te komen werken op deze inspirerende plek!

Workshop voor de NVZ

Op zaterdag 24 nov. a.s. geef ik op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen een workshop 'Methodisch lesgeven'.Met diverse ArtEZ zangstudenten en leerlingen van NVZ-leden. Met pianist Steven Faber achter de vleugel.Inloop vanaf 10.00 uur. Start 10.30 tot 17.00 uur. ArtEZ conservatorium Zwolle. Meer info via FB.

Open Dag ArtEZ

Op zaterdag 10 nov. a.s. is het weer Open Dag op het ArtEZ conservatorium.Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken,luisteren en een proefles te volgen tussen 10.00-16.00 uur.

ArtEZ Jong Talent zingt met Musica Michaelis

Op zaterdag 13 oktober a.s. zullen ArtEZ Jong Talent sopranen Doeschka van Ginkel en Rosa Ligtermoet,beiden 17 jaar,soleren bij het Zwolse kamerorkest Musica Michaelis dat 10 jaar bestaat. Ze zingen aria's van Mozart,Vivaldi,Handel en Pergolesi. Locatie: Doopsgezinde Kerk Zwolle Toegang: 10 euro Aaanvang: 20.00 uur

A night at the opera!

Op vrijdagavond 15 juni 2018 A night at the opera! Een operaconcert vol klassiekers als O,mio babbino caro,het Bloemenduet,Summertime ,Le Barcarolle en overbekende Mozartaria's. Een heerlijk zomeravondconcert gegeven door 12 zangers en 1 pianist: Andrew Clark. Kom het meemaken. Welkom! Aanvang : 20.00 uur Toegang:10 euro   Adres: Meppelweg 339 Den Haag We vinden het leuk als je na afloop een glas wijn blijft drinken om nog even na te praten.